Köpa steroider i Sverige

Vilka hemsidor i Sverige säljer anabola steroider?

Det finns en uppsjö av olika hemsidor som säljer anabola steroider i Sverige och vi benar ut vilka hemsidor som vi upplever att det är tryggt att handla från. Vi har ställt oss tre olika frågor.

Köpa steroider säkert

I Sverige har vi testat att köpa steroider utan problem med leveranser eller betalningar från 3st hemsidor. Swedstore, Anabolasteroider.net och Steroidkungen. Alla dessa hemsidor har svarat på våra frågor på krypterad mail, alla har levererat med lite olika intervall mellan 3-14 dagar. Snabbast på att leverera var Anabolasteroider.net och Swedstore, tätt följt av Steroidkungen. Det finns såklart fler hemsidor som säljer steroider men dessa är de hemsidor som vi har mest erfarenhet att handla ifrån.

Kända märken på steroider

Osaka Hormone från Japan och Alpha Pharma är de mest mest kända steroiderna i denna jämförelse, följt av Anabolasteroider.net som är nyast på marknaden.

Steroider som tillverkas i Sverige

Osaka tillvekas i Japan och Alpha Pharma tillverkas i Indinen. Anabolasteroider.net i Sverige. Vad som är bäst låter vi vara osagt, stora tillverkare är ofta säkert men att tillverka en steroid på hemmaplan tyder på hög kunskap och vetskapen om vad varje steroid innehåller. Valet är en smaksak.

Länkar till hemsidor som säljer anabola steroider:


Swedstore
Steroidkungen
Anabolasteroider